onsdag den 12. marts 2008

Museer og digitalisering på ODMs formidlingskonference

Sidste år ved ODMs formidlingskonference (også kendt som forårs Fuglsø) blev dette netværk kendt i en bredere kreds. Der er nu et år siden og en ny konference finder sted i slutningen af marts. Konferencen, der er meldt ud over overskriften Come Together, er flyttet fra Mols og til Hotel Nyborg, men de gode mennesker er de samme.

På konferencen er der sat tid af til, at formidlingsnetværkene kan mødes fra kl 17.15 - 18.30 tirsdag den 25/3, det vil også sige at Museer og digitaliseringsnetværket har tid til at mødes.

Der er ikke lagt noget program for den del af konferencen endnu, men Charlotte S.H. Jensen og undertegnede vil gerne samle ideerne op og tilretteligge et indhold.

Er der nogle af jer, der skal med på Fuglborg - undskylde Nyborgkonferencen - der har et emne der fortjener at blive diskuteret irl og til den lejlighed?

Museer og sociale medier har været et emne der kunne fokuseres på, en status over museernes it-kompetencer kunne også være et emne.

Meld ind her og lad os udvikle indholdet sammen så der inden konferencen i dette forum kommer et forslag til den del af dagene.

Det er under alle omstændigheder godt at vi får en mulighed for mødes.



Her kan konferencens program ses:



http://www.dkmuseer.dk/public/dokumenter/Internationalt%20Formidlingsseminar%2008/ProgramInterFormidlerseminar2008.pdf

2 kommentarer:

Charlotte S H Jensen sagde ...

Jeg har været lidt i sving med at lave et spørgeskema, som flere har været inde over og som vi kan dele ud på konferencen. Ulla havde bl.a. nogen rigtig gode indspark.

1) Desuden har jeg den idé, at det kunne vlære interessant med fx 4 x10 minutters oplæg om nye sociale tjenester, som nogen har taget i brug. Det VÆLTER jo frem med både det ene og det andet og det er svært (læs: umuligt) at være ajour med hele denne vrimmel. Så en god måde at følge med på kunne være at dem, der har fundet en ny tjeneste som de er vilde med introducerer den for os andre.

2) Skal vi ikke snakke lidt om Fjæset og hvordan vi bruger det bedst - samle op på erfaringerne?

PS: jeg véd godt at der ikke er så mange andre end undertegnede der er til Second Life, men jeg viser gerne lysnbilleder og fortæller om Historiens 2. Hus ;-)

Anonym sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.