fredag den 28. marts 2008

Digitale museer holder flyttedag

Den nye blog er i luften! Netværket for digitale museer holder flyttedag og vil fremover kunne findes på adressen: www.formidlingsnet.dk.

Hosting og domænenavnet er sponsoreret af netværksmidler fra Organisationen Danske Museer. Det er tanken at formidlingsnet.dk skal fungere som blog for hele det såkaldte formidlingsnetværk under Organisationen Danske Museer. Bloggen omfatter således en række undertemaer udover web og digitalisering, der alle beskæftiger sig med forskellige aspekter af formidling. Det er dog vigtigt at understrege at den arbejdsform som netværket hidtil har praktiseret ikke kommer til at ændre sig. Vi holder blot flyttedag og prøver at sprede det glade budskab i lidt større cirkler!

De der ikke allerede har registret sig som brugere på den nye blog vil modtage en mail indenfor den nærmeste fremtid med besked om at I er blevet oprettet som bruger på formidlingsnettet. I kan efterfølgende logge ind ind og rette jeres profil til med password, institutionsnavn m.m.

Det er muligt at der vil forekomme enkelte dobbeltregistreringer eller forglemmelser - i givet fald må I gerne sende en mail eller anvende kontaktformularen på formidlingsnet.dk. I indkøringsfasen er det ikke usandsynligt at der kan forekommer uhensigtsmæssigheder, fejl og problemer. I den forbindelse vil jeg stærkt opfordre jer til at kontakte mig - så vi kan tage fat om de problemer og ønsker der måtte være.

Bloggen er et redskab der er under konstant udvikling. Nu har vi fået mulighed for at hoste den selv og det giver os gode kort på hånden til at videreudvikle, udvide og eksperimentere. Jeg håber alle vil tage godt imod den nye blog og være med til at give den en god start på den nye adresse: www.formidlingsnet.dk

Tilbage står kun spørgsmålet om hvornår vi skal holde housewarming ;-)

Ingen kommentarer: